Σάββατο 1 Ιανουαρίου 2011

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά το 2011!!!

Η πρώτη αχτίδα του νέου έτους ανέτειλε πριν απο λίγο ,φέρνοντας μαζί της και τις ελπίδες όλων μας. Υγεία, ειρήνη,αγάπη ,ομόνοια,συναδέλφωση ,πρόοδος προσωπική και εθνική  και ευημερία,  είναι  μόνο μερικές απο τις ευχές που κατακλύζουν τη σκέψη  μας αυτές τις ώρες. Ευχές τυπικές μα και ουσιαστικές , που σηματοδοτούν μια νέα αρχή ,οχι κατ΄ανάγκη του έτους, αλλά αρχή για τα δικά μας  προσωπικά και καθημερινά ζητήματα .Ευχές που διατυπώνονται την ώρα που χιλιάδες Έλληνες είναι άνεργοι και ενώπιον πολλών προβλημάτων απότοκων της οικονομικής κρίσης. Ας είναι ,λοιπόν,  το 2011 έτος προσπάθειας για την υλοποίηση αυτών των ευχών,έτος αγωνιστικής διάθεσης σε κάθε χώρο  χώρο εργασίας, στο σχολείο, στο πανεπιστήμιο, στην πολιτική .Ως Έλληνες έχουμε αποδείξει οτι μπορούμε.

Καλή χρονιά!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραία τα είπες!Μακάρι τα λόγια να ήταν αρκέτα,όμως αυτά που κάνουμε είναι που μας προσδιορίζουν και μας... προδίδουν.Βαθιά μέσα μας οι περισσότεροι αυτό τον καιρό νιώθουμε ηττημένοι θιγμένοι,και εκλωβισμένοι χωρίς να φαίνεται πουθενά μια έξοδος κινδύνου.

Καλή Χρονιά

Ανώνυμος είπε...

..τουλάχιστον ας μένει ο στόχος μας ψηλά για να έχουμε ένα κίνητρο να πορευόμαστε ...ας μένει πάντα μια σπίθα αισιοδοξίας για κάτι καλύτερο..
Καλή χρονιά!
Θεοδώρα

ΕΝΥΑΛΙΟΣ είπε...

Έτσι!Τραβάμε μπροστά με αισιοδοξία και δουλειά.Εμείς ,ας τη μεταδίδουμε συνέχεια σε όλους."Έχει ο Θεός" ,έλεγαν σοφά οι παππούδες μας και πάντα είχε ο Θεός....

Ανώνυμος είπε...

Όλοι αυτές τις μέρες είναι πιο αισιόδοξοι και συγκαταβατικοί.Μετά όμως ξαναγυρίζουμε στα ίδια!Η δουλεία οι ευθύνες μας απορροφούν και ξεγνάμε την αισιοδοξία.
Μετά περισσότερο μας επισκέπτεται η γκρίνια η απογοήτευση και άλλα αρνητικά...