Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ανακύκλωση ηλεκτρικών συσκευών στη Χαλκίδα, αύριο 2 Οκτωβρίου!

Όσοι επομένως, έχουμε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές για ανακύκλωση να τις φέρουν στην Παραλία κοντά στο καφέ "Γιωτ", το Σάββατο 2 Οκτωβρίου, από τις 08.00 το πρωί μέχρι και τις 13.00 το μεσημέρι.

Εκεί θα βρίσκονται κοντέινερ της Εταιρείας Ανακύκλωσης Συσκευών τα οποία θα δέχονται τις ανακυκλώσιμες συσκευές μας.
Μπορείτε να ανακυκλώσετε όλα τα μέρη των computers σας, εκτυπωτές, μελάνια, κινητά, scanner, πολυμηχανήματα, φορτιστές, αξεσουάρ ηλεκτρονικών υπολογιστών (δισκέτες-dvd players- σκληροί δίσκοι κ.α), ψυγεία, ηλεκτρικά σίδερα, καθώς και ηλεκτρικές συσκευές (κουζίνες, τηλεοράσεις τηλέφωνα κ.α.). Απαραίτητη προϋπόθεση οι συσκευές να μην είναι αλλοιωμένες, σπασμένες ή κατεστραμμένες.
Όλοι εμείς που θα φέρουμε τις συσκευές μας για ανακύκλωση θα πρέπει να εγγραφούμε επιτόπου στον κατάλογο που θα τηρεί  μεγάλος ραδιοφωνικός σταθμός  των Αθηνών μαζί με την Εταιρεία Ανακύκλωσης Συσκευών. Έτσι αυτόματα θέτουμε υποψηφιότητα για να κερδίσουμε μια ηλεκτρονική συσκευή.
Σας περιμένουμε όλους από τις 08.00-13.00 στην Παραλία Χαλκίδας για να ανακυκλώσουμε τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές μας συσκευές.

Η πόλη μας διαθέτει χώρο απόθεσης ηλεκτρικών συσκευών μόνο που αυτός βρίσκεται στο εργοτάξιο του Δήμου στα φανάρια της Λαμψάκου και ελάχιστοι γνωρίζουν την υπαρξή του.Θεωρούμε οτι πρέπει άμεσα να οριστούν 3-4 κομβικά και ελεγχόμενα σημεία εντός της πόλης ,ωστε και προσιτά για τους δημότες να είναι, και οι επιβλαβέστατες ουσίες των ηλεκτρικών συσκευών να μη καταλήγουν στο περιβάλλον.Αλήθεια, πόσο δύσκολο είναι να προμηθευτεί η πόλη μας 5-10 "πράσινους" κάδους απόθεσης των ηλεκτρονικών συσκευών;;Ήδη με τους μπλέ κάδους η προσπάθεια σημειώνει τεράστια επιτυχία!
Πατήστε εδώ για να μεταβείτε στην ιστοσελίδα της Εταιρείας Ανακύκλωσης

Δεν υπάρχουν σχόλια: