Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Γιορτή στο 1ο Γυμνάσιο!

Την Τρίτη 10 Μαΐου στις 20:00 αντήχησε στην αυλή του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας το «Τελευταίο Κουδούνι», που σήμανε και τη λήξη των μαθημάτων για τη σχολική χρονιά 2010-2011. Τη γιορτή άνοιξαν με σύντομο χαιρετισμό η Διευθύντρια του σχολείου, κ.Ο. Παπαναγνώστου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Γ. Καρποδίνης. Ο δραστήριος Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνέβαλε, και αυτή τη χρονιά , στην άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης.
Η μπάντα Γυμνασίου-Λυκείου!
Το πρόγραμμα της γιορτής, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 300 άτομα, ήταν ιδιαίτερα πλούσιο και περιλάμβανε: μικρό αφιέρωμα στον Οδυσσέα Ελύτη, τον Νίκο Γκάτσο και τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, διαγωνισμό graffiti, μίνι πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης, έκθεση έργων Τεχνολογίας των μαθητών της Α΄Τάξης, γευσιγνωσία γερμανικής ζαχαροπλαστικής (συνταγές που ετοίμασαν τα τμήματα γερμανικής γλώσσας), χορό, μια θαυμάσια ερμηνευμένη πιανιστική σύνθεση μαθητών του σχολείου για τέσσερα χέρια και, βεβαίως, το αποκορύφωμα της χαρούμενης γιορτής που ήταν η εμφάνιση, καλύτερη από ποτέ, των δύο μουσικών συγκροτημάτων του 1ου Γυμνασίου, των Unknown Artists και των Lost Bodies II. Τα δύο μουσικά σχήματα ενθουσίασαν το κοινό με την εύστοχη επιλογή και την άψογη ερμηνεία ελληνικών και ξένων τραγουδιών. Τόσος ήταν ο ενθουσιασμός , ώστε όλοι ήθελαν να συνεχιστεί η γιορτή και μετά την προβλεπόμενη ώρα λήξης. Όπως οι ίδιοι οι μαθητές δήλωσαν, το «Τελευταίο Κουδούνι» ήταν η πιο ευχάριστη στιγμή της χρονιάς και τους επέτρεψε να πάρουν μια γερή ανάσα για να ξεκινήσουν με όρεξη το διάβασμα για τις τελικές εξετάσεις.
Ο Μπάμπης "ζωγραφίζει" και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων
κ. Καρποδίνης θαυμάζει!
Στο πλαίσιο της γιορτής, η περιβαλλοντική και η πολιτιστική ομάδα του Γυμνασίου μας παρουσίασαν τη δουλειά τους μέσα από μικρά βίντεο και σύντομα δρώμενα. Οι δύο ομάδες στη διάρκεια της χρονιάς συσπείρωσαν πολλούς μαθητές, οι οποίοι μέσα από τη δράση που ανέπτυξαν συνειδητοποίησαν την αξία της συνεργασίας για την επίτευξη ενός κοινού σκοπού. Τέλος, ευνοϊκότατα ήταν τα σχόλια των αναγνωστών, μικρών και μεγάλων, για το τρίτο φύλλο του «Πρωτο-τυπου», της σχολικής μας εφημερίδας, όπου μπορεί κανείς να διαβάσει ένα πρωτότυπο ρεπορτάζ για τη γέφυρα, άρθρα για την εκπαίδευση, τη λογοτεχνία, τη μουσική κ.ά
(Άρθρο της κ. Β.Λευκούδη)
Η Δάφνη μοιράζει γερμανικά εδέσματα
στους συμμαθητές της


Φωτογραφίες απο τη γιορτή by Gartzi.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ Η ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΩΤΑΝ

Ανώνυμος είπε...

Symfvno ki egw!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

egw pisteuw pws h mousikh akougotan teleia!!!!!!!!!!!!:)