Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

«Μα επιτέλους, πότε θα πάμε εκδρομή;»

Δεν θα πάμε απλώς εκδρομή… θα πάμε εκπαιδευτική εκδρομή!
Και να, πλησιάζει η μέρα! Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010 το σχολείο μας θα επισκεφτεί την Αθήνα, με διαφορετικό προορισμό για κάθε τάξη.
Η Α΄Γυμνασίου  θα επισκεφτεί το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή (μια γεύση από το τι θα δούμε εκεί: (Γεωλογική Συλλογή) Τα παιδιά της α γυμνασίου θα περιπλανηθούν στους κήπους του μουσείου (μπουφάν και γάντια κρίνονται απαραίτητα!), θα περιεργαστούν τα εκθέματα του μουσείου (απολιθώματα, πετρώματα, έντομα, θηλαστικά, φυτά) και σε ομάδες θα πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες! Θα υπάρξει χρόνος για να συζητήσουμε στον χώρο του μουσείου, ενώ λειτουργεί αναψυκτήριο για ένα ελαφρύ γεύμα. Η επιστροφή θα γίνει στις 14:00.

Η Β΄Γυμνασίου θα επισκεφτεί το Ευγενίδειο Ίδρυμα και θα παρακολουθήσει την προβολή «Ο θάνατος των άστρων»(επιλέξτε trailer για ναπάρετε μια "γεύση") στην αίθουσα του Πλανηταρίου. Τα παιδιά θα έχουν χρόνο να περιπλανηθούν στο χώρο του ιδρύματος, να επισκεφτούν το αναψυκτήριο, ενώ η επιστροφή θα γίνει στις 14:30.
Η εκδρομή της Γ΄ Γυμνασίου αναβάλλεται!(βλέπε σχολικές ανακοινώσεις)

 Τα λεωφορεία θα αναχωρήσουν από τον χώρο στάθμευσης της Νομαρχίας (επί της οδού Χαϊνά κατευθυνόμενοι προς τα φανάρια της Λιανής Άμμου, δεξιά στο ύψος της νέας πεζογέφυρας). Περισσότερες οδηγίες θα δοθούν στους μαθητές από τους υπεύθυνους καθηγητές την Τρίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: