Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ

Το σχολείο μας θα συμμετέχει στην αναδάσωση Ριτσώνας ,την Κυριακή 28/1/2010. Θα αναχωρήσουμε απο το χώρο του σχολείου κατά τις 9.10 το πρωί με λεωφορείο που θα μισθώσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων , τον οποίο και ευχαριστούμε.

Να προσέξουμε τα ακόλουθα:
1. κάθε ομάδα θα αποτελείται από τρία μέλη που θα εναλλάσσουν ρόλους με δική τους αυτορρύθμιση. (σκάβω, φυτεύω, επιχωματώνω)
2. κάθε ομάδα οφείλει: να φέρει (1) σκαλιστήρι με μικρό τσαπάκι στην άκρη του και (1) μαχαιράκι για να κόβουμε το πλαστικό περίβλημα που καλύπτει τη ρίζα.Προσοχή όμως μή κόψουμε τα ριζίδια.
3. ατομικά είδη σε σάκο μεταφοράς πλάτης: ζεστή και άνετη αμφίεση,(αντιανεμικό αδιάβροχο, αναλόγως των συνθηκών της ημέρας) ελαφριά υπόδηση ,(1)ζευγάρι γάντια εργασίας, 1-2 μικρές φιάλες νερό, ελαφριά και εύπεπτη τροφή, κινητό τηλέφωνο, φωτογραφική μηχανή(προαιρετικά), (1) πετσέτα, ή χαρτομάντιλα, (1) μία άδεια πλαστική σακούλα για να μαζεύουμε τα πλαστικά περιβλήματα.. Κάθε μέλος της ομάδας είναι αποκλειστικά υπεύθυνο για την ασφάλεια των προσωπικών του ειδών.
4. η εργασία θα γίνει σε κάθε περίπτωση ομαδικά για να είναι αποτελεσματική. Κάθε ομάδα ρυθμίζει μόνη της το ρυθμό με τον οποίο θα εργάζεται. Ένα μέλος της ομάδας θα αναλάβει την καταμέτρηση των φυτευθέντων δενδρυλλίων, ώστε να δοθεί συγκεντρωτική αναφορά στο Δασαρχείο. Δεν ρυπαίνουμε το χώρο της αναδάσωσης με σκουπίδια ή το μέσο μεταφοράς μας με χώματα. Καθαριζόμαστε πολύ καλά ,πρίν την επιβίβαση.Τηλέφωνα: Σχολείου: 22210/25799 και 23859 κ. Πίττας 6977846417



ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΜΑΘΗΤΗ/ΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΔΑΣΩΣΗ ΡΙΤΣΩΝΑΣ
Δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω στον/στην μαθητή/τρια________________________________ της ____________τάξεως του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας να λάβει μέρος στην αναδάσωση του καμμένου δάσους της Ριτσώνας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31/1/2010 και από ώρα 09:30π.μ εως και 12:30 μ.μ περίπου.

1 σχόλιο:

Theodora είπε...

...ωραία θα ήταν να τους δείξουμε to κλιπ: Ο εφιάλτης της Περσεφόνης-Μανος Χατζιδάκις
( URL: www.youtube.com/watch?v=lImBKj9KV0k&feature=related ) ...!